Foto kvinna på steg väljer Post-itlappar som är uppsatta på en vägg

UppHIM erbjuder workshops om upphandling och implementering

Det strategiska projektet Upphandling & Implementering (UppHIM) kommer under hösten att erbjuda kunskapshöjande och tänkvärda workshops. Workshopparna riktar sig till dig som har fått finansiering i Medtech4Healths utlysningar eller dig som planerar att ansöka under kommande år.

För att innovationsprojekt ska bli lyckade krävs inte bara en bra idé, utan också att lösningar och tjänster implementeras och sprids. Här blir upphandling en viktig del som kan innebära stora utmaningar om man inte har tänkt efter före. Under hösten genomför UppHIM därför 3-6 digitala workshops som komplement till fysiska workshops inom Medtech4Healths noder.

Workshopen  innehåller en enkel introduktion till praktiskt och juridiskt ramverk för upphandling och implementering.  Sedan följer gemensamma diskussioner om möjliga och lämpliga upphandlings- och implementeringsmodeller utifrån fiktiva case som har hämtat inspiration från verkliga utmaningar i verkliga innovationsprojekt.

Workshopparna leds av Stefan Persson från Research Institute of Sweden (RISE) och genomförs via Teams med max 15 deltagare per workshop.
Workshopparna är kostnadsfria.

När:

Nedan de tre första tillfällena, eventuellt kommer fler tillfällen senare i höst:

  • Fredag den 28 augusti, kl. 9 – 11.30
  • Torsdag den 3 september, kl. 9 – 11.30
  • Tisdag den 8 september, kl. 13 – 15.30

Anmälan:

Du anmäler dig genom att mejla Stefan Person, RISE

I mejlet anger du: 

  • Önskat datum i rubrikraden
  • Vilken organisation du tillhör
  • Kontaktuppgifter

Välkommen!

FOTO: Alexas Photos, Pixabay

AKTUELLT


NYHETSBREV


Följ nyheter och utlysningar från Medtech4Health – prenumera på vårt nyhetsbrev.

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET