UppHIM: ett strategiskt projekt om upphandling & implementering

UppHIM (Upphandling & Implementering) är ett strategiskt projekt inom Medtech4Health med syftet att bidra till en kunskapshöjning kring möjliga och lämpliga upphandlingsmodeller för implementering av nya innovationer.

Upphandling hänger ihop med prövning av ny teknik eftersom det är ett viktigt steg för att nya produkter och lösningar ska kunna implementeras och förhoppningsvis också breddinföras. För underlätta denna del av innovationsprocessen, specifikt inom medtech, genomför UppHIM ett antal aktiviteter för att stötta och höja kunskapen om upphandlingsmöjligheter, både hos företag och upphandlande myndigheter. I projektet vill vi också lyfta fram goda exempel på upphandlingar och samarbeten där nya innovationer implementeras.

I projektet ingår bland annat en seminarieserie om Upphandling som möjliggörare för innovation, som genomförs i samarbete med Upphandlingsmyndigheten. Länkar till filmer av de genomförda seminarierna hittar du till höger på denna sida.

Senaste nytt om projektet

UppHIM på Medicinteknikdagarna

1 oktober 2019|0 Comments

Nu är det dags för årets Medicinteknikdagar och MedTech4Health deltar som vanligt på flera olika sätt. Årets konferens hålls i Linköping och introducerar den nya satsningen Kreativ Arena: "en levande mötesplats för utbyta av kunskap [...]

Se vårt seminarium om Innovationsupphandling på webben!

10 december 2018|0 Comments

Följ via webben: Medtech4Health & Upphandlingsmyndighetens seminarium om Innovationsupphandling som möjliggör! Strax stänger anmälan till vårt seminarium i Linköping den 12/12, som MedTech4Health anordnar tillsammans med Upphandlingsmyndigheten. På seminariet presenterar vi begreppet Innovationsupphandling och hur det kan möjliggöra [...]

GENOMFÖRDA SEMINARIER

Titta på inspelningar av de seminarier vi genomfört tillsammans med Upphandlingsmyndigheten:

Linköping (december 2018) Denna inspelning är tyvärr inte tillgäng i nuläget

Umeå: del 1 & del 2 (Mars 2019)

Uppsala (Maj 2019)

KONTAKT

Monika Lydin
Monika LydinProjektledare