Vår populära entreprenörskurs är tillbaka för tredje året i rad. Den ger dig bättre förutsättningar att driva innovationsprojekt inom medicinsk teknik. Dessutom får du träffa andra innovatörer från hela landet. Kursen riktar sig till dig som är:

  • yrkesverksam inom vården (sjukhusingenjör, läkare, sjuksköterska, fysioterapeut)
  • forskare eller doktorand inom medicin, teknik eller ekonomi
  • entreprenörer med inriktning mot medicinsk teknik.

Den interaktiva kursen innehåller såväl inspirationsföreläsningar som diskussionstillfällen med våra inbjudna lärare. Den innefattar hela processen från att identifiera ett problemområde inom vården som potentiellt kan lösas genom en tekniskt baserad innovativ idé, vilken i sin tur kan leda till en kommersialiserad medicinteknisk produkt – kort sagt till en innovation.

Info om kursen

Kursen omfattar två träffar om totalt 4 dagar. Den första träffen är 21-22 november 2018 i Umeå, den andra 6-7 december 2018 i Stockholm. Kursen förläggs till en konferensanläggning på respektive ort. Mer information skickas till deltagarna.

Kursavgift

Kursen kostar 2000 kr*. I priset ingår kost i fyra dagar och logi för två nätter.
*Kursen egentliga kostnad är ca 9500 kr men 7500 kr finansieras av Medtech4Health.

Läs mer om kursens innehåll eller gå direkt och gör din intresseanmälan. Sista dag för anmälan är 25 maj 2018. Personer som har fått finansiering i någon av Medtech4Healths utlysningar har förtur.