Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Den 23 september bjuder UppHIM in till workshop om Upphandling & implementering i Umeå.

För att MedTech4Health:s satsningar på innovationsprojekt ska bli lyckade krävs inte bara en bra idé utan också att produkter och lösningar implementeras och sprids. Här blir upphandling en viktig del, men för små och nya bolag kan detta innebära stora utmaningar. UppHim-projektet vill därför bidra med en kunskapshöjning kring möjliga och lämpliga upphandlingsmodeller, samt hur projekt ska riggas för att undvika problem vid upphandling efter ett samverkansprojekt. Dessutom vill vi höra från befintliga innovationsprojekt och aktörer vad ni upplever för utmaningar eller hinder för att lyckas med upphandlingsprocessen.

Deltagarna får en introduktion till spelplanen, goda exempel och typiska fallgropar. Därefter diskuterar vi tillsammans de utmaningar som workshop-deltagarna står inför. Workshopen samordnas av det strategiska Medtech4Health-projeket UppHIM och Innovation+, och leds av Stefan Persson från Innovation Skåne.

Anmälan görs till Sara Qvarlander, MedTech4Health/Umeå universitet, gärna så snart som möjligt, men senast 16 september: sara.qvarlander@umu.se (Workshopen är kostnadsfri.)

Målgrupp: MedTech4Health-finansierade projekt, lokala medtech start-ups/SME, samt upphandlande organisationer och myndigheter. Innehållet är tänkt att passa oavsett om ni redan har vana av upphandlingar eller är tidigt i innovationsprocessen.