Foto på Sofia Medin

sofia medin 3_2

Sofia Medin ny i juryn för Medtech4Health Innovation Award

Sofia Medin ny i juryn för Medtech4Health Innovation Award

I slutet av februari samlas juryn i Medtech4Health Innovation Award för att bedöma de nomineringar som har kommit in. Ny jurymedlem för i år är Sofia Medin på Sveriges kommuner och regioner (SKR).

Sofia Medin ersätter Klas Danerlöv, samordnare för innovationsfrågor, SKR, som kliver av uppdraget:

– Vi vill tacka Klas för att han bidragit med sitt kunnande och kompetens under de senaste åren. Hans insats har varit värdefull för oss, säger Jonas Sareld, programdirektör, Medtech4Health.

Sofia Medin har efter 5 år som cheftrateg på Swedish Medtech börjat på SKR som koordinator för det nyinrättade medicintekniska rådet som är regionernas råd för gemensamt införande av medicinteknik.

Syftet med utmärkelsen Medtech4Health Innovation Award är att lyfta fram goda exempel i vård och omsorg och sprida dessa som inspiration för andra, både i branschen och för att visa upp vad medicinteknik kan bidra med. Nomineringsperioden för i år stänger den 5 februari.

Läs mer och nominera här på webbplatsen senast den 5 februari

AKTUELLT


NYHETSBREV


Följ nyheter och utlysningar från Medtech4Health – prenumera på vårt nyhetsbrev.

Dela gärna detta!

Publicerad: 8 januari 2020

AKTUELLT


Uppskattat deltagande under MVTe

5 mars 2024|

Medtech4Health tog en framskjuten plats under årets MVTe: mötesplatsen för välfärdsteknologi och e-hälsa på Kistamässan i januari. Här gavs besökarna bland annat en möjlighet att lyssna till en paneldebatt om patientsamverkan och delta i rollspel om framtidens äldrevård.

NYHETSBREV


Följ nyheter och utlysningar från Medtech4Health - prenumera på vårt nyhetsbrev.