Utlysningar inom medicinteknik

Att stötta innovationsprojekt inom medicinteknik finansiellt är en viktig del av Medtech4Healths verksamhet. En metod är utlysningar. Kommande utlysningar annonseras här på sajten och i vårt nyhetsbrev. Själva ansökan görs hos VINNOVA.

Olika utlysningar har olika syfte och målgrupper. Generellt prioriteras följande:

  • Projekt där parter från flera sektorer av hälso- och sjukvården medverkar, det vill säga samarbeten mellan industrin, den akademiska världen, vård och omsorg samt patienter (användare) och/eller patientorganisationer.
  • Projekt som har kommersiell potential eller på annat sätt är nyttiga.
  • Projekt som sätter människan i fokus.

Aktuellt om utlysningar

Utlysningen “Kompetensförstärkning för småföretag” är fortfarande öppen

18 april 2016|0 Comments

Behöver ditt företag förstärkning av en specialist under en period? Exempelvis hjälp av en kliniker eller forskare för att testa din medicintekniska produkt eller tjänst? Missa inte att söka upp till 200 000 för lönekostnader i utlysningen "Kompetensförstärkning för småföretag". Nästa deadline är nästa månadsskifte 2016 så är du med i nästa bedömningsomgång.

Webbsänd presentation av Medtech4Healths utlysningar

29 februari 2016|3 Comments

Reidar Gårdebäck presenterar Medtech4Healths utlysningar våren 2016. Filmen är inspelad i Umeå 25 februari 2016.

FAQ utlysningar våren 2016

26 februari 2016|0 Comments

Rekommenderad läsning: checklista med formalia-fel som gör att din ansökan inte ens blir bedömd samt svar på vanliga frågor om vårens utlysningar.

Utlysning: Innovatörer i vård och omsorg

16 februari 2016|0 Comments

Nu är utlysningen "Innovatörer i vård och omsorg" öppen för ansökningar. Sista ansökningsdag är 12 april 2016 kl 14. Denna riktar sig till anställda inom vård och omsorg.

3 utlysningar från Medtech4Health våren 2016

8 februari 2016|0 Comments

De tre första utlysningarna från det strategiska innovationsprogrammet Medtech4Health har öppnat. En riktar sig till småföretag, en till personal inom vård och omsorg och en till innovativa samarbetsprojekt exempelvis mellan akademi och en till aktör.

Kommande utlysning: Innovatörer inom vård och omsorg

8 december 2015|0 Comments

Arbetar du inom vård och omsorg och vill ägna tid till innovation? Den 8 februari 2016 öppnar ytterligare en utlysning av medel från det strategiska innovationsprogrammet Medtech4Health. 4,75 MSEK finns avsatt för de projekt som beviljas finansiellt stöd.

Kommande utlysning: Kompetensförstärkning för småföretag

16 november 2015|Kommentarer inaktiverade för Kommande utlysning: Kompetensförstärkning för småföretag

Arbetar du på ett mikro-, litet eller medelstort företag (SMF)? Behöver ditt företag kompetensförstärkning för klinisk innovation? Sök pengar för lönekostnader för extern kompetens. Den 1 februari 2016 öppnar ytterligare en utlysning av medel. 4 MSEK är avsatt i detta delprogram för den kommande 2-årsperioden.

Kommande utlysning: Medicintekniska innovationer inom vård och omsorg

2 november 2015|Kommentarer inaktiverade för Kommande utlysning: Medicintekniska innovationer inom vård och omsorg

Den 29 januari 2016 öppnar den första utlysningen av medel från det strategiska innovationsprogrammet Medtech4Health. 20 miljoner finns avsatt för de projekt som beviljas finansiellt stöd. Notera att det ej kommer att vara [...]

NYHETSBREV

Säkraste sättet att hålla koll på nya utlysningar från Medtech4Health är att lämna din adress så får du information via e-post.
Fyll i din e-postadress:

KONTAKT

Ditt namn

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande