Utlysningar2019-08-14T12:37:33+02:00

Aktuella utlysningar

Medicintekniska innovationer som ger cancersjuka barn att bättre liv – sista ansökningsdag 27 augusti.

Utvecklar du medicinteknik eller tjänst som kan hjälpa barn med cancer? Ansök om stöd genom Barncancerfonden och MedTech4Health för ditt projekt. Du kan söka för produkter eller tjänster som bidrar till bättre vård eller omsorg för cancerdrabbade barn och deras familjer. Ditt projekt kan handla om utveckling av ny teknik eller anpassning av befintlig teknik eller tjänst. Läs mer

Kompetensförstärkning för småföretag 2019

Småföretag har möjlighet att få finansiering för att under en kortare tid anlita eller anställa en extern person. Syftet är att hjälpa företaget att komma ut med en innovativ medicinteknisk produkt på marknaden. Kompetensförstärkningen av företaget ska ge bestående effekt såsom att den regulatoriska eller kliniska kunskapen hos företaget stärks. Det handlar alltså inte om att finansiera en resurs i ett utvecklingsprojekt. Läs mer

Utlysningar inom medicinteknik

Att stötta innovationsprojekt inom medicinteknik finansiellt är en viktig del av Medtech4Healths verksamhet. Ett verktyg är öppna utlysningar av medel. Kommande utlysningar annonseras här på sajten och i vårt nyhetsbrev.

Olika utlysningar har olika syfte och målgrupper. Ibland riktar vi oss särskilt till vården, ibland till småföretag och ibland till samarbetsprojekt. Mer info om bedömningsprocessen finns härGenerellt prioriteras följande:

  • Projekt där parter från flera sektorer av hälso- och sjukvården medverkar, det vill säga samarbeten mellan industrin, den akademiska världen, vård och omsorg samt patienter (användare) och/eller patientorganisationer.
  • Projekt som har kommersiell potential eller på annat sätt är nyttiga.
  • Projekt som sätter människan i fokus.

För en översikt över vilka utlysningar som närmar sig deadline, sök på “Medtech4Health” på Vinnovas sida “hitta finansiering”. (Obs! Gäller inte utlysningen i samarbete med Barncancerfonden).

Senaste nytt om utlysningar

Läs fler nyheter

KONTAKT

Kontakta Ulla Elofsson vid frågor om Medtech4healths utlysningar: ulla.elofsson@medtech4health.se.

ÖPPNA UTLYSNINGAR

För en översikt över vilka utlysningar som närmar sig deadline, sök på “Medtech4Health” på Vinnovas sida “hitta finansiering”.

FÖR PROJEKTEN

Vi delar inte bara ut medel utan vill även stötta projekten att bli framgångsrika. Projekt som har fått finansiering i våra utlysningar får förtur till våra kurser, kan bli utvalda till extra coachning i projekt Accelerera och blir inbjudna till olika lokala och nationella träffar.

FINANSIERADE PROJEKT

Bläddra bland samtliga projekt som fått finansiering via någon av våra utlysningar.

SLUTRAPPORTERA HÄR

För alla projekt som fått medel i Medtech4Health-utlysningar finns enkät för slutrapport här.

NYHETSBREV

Säkraste sättet att hålla koll på nya utlysningar från Medtech4Health är att lämna din adress så får du information via e-post.

Klicka här för att anmäla dig