Utlysningar2019-11-18T10:17:31+01:00

Aktuella utlysningar

Samverkansprojekt för bättre hälsa

Nu öppnar Swelifes och Medtech4Healths gemensamma utlysning Samverkansprojekt för bättre hälsa hösten 2019.

Med denna utlysning vill Swelife och Medtech4Health hjälpa Sverige att förbli världsledande inom life science. Målet är att främja förnyelse och innovation för en mer värdeskapande hälso- och sjukvård samt öka tillväxten inom life science-sektorn i Sverige. Läs mer

Läs mer på Vinnovas hemsida: https://www.vinnova.se/e/swelife-medtech4health/swelife-och-medtech4health-2019-01169/

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får

Kompetensförstärkning för småföretag 2019

Småföretag har möjlighet att få finansiering för att under en kortare tid anlita eller anställa en extern person. Syftet är att hjälpa företaget att komma ut med en innovativ medicinteknisk produkt på marknaden. Kompetensförstärkningen av företaget ska ge bestående effekt såsom att den regulatoriska eller kliniska kunskapen hos företaget stärks. Det handlar alltså inte om att finansiera en resurs i ett utvecklingsprojekt. Läs mer

Utlysningar inom medicinteknik

Att stötta innovationsprojekt inom medicinteknik finansiellt är en viktig del av Medtech4Healths verksamhet. Ett verktyg är öppna utlysningar av medel. Kommande utlysningar annonseras här på sajten och i vårt nyhetsbrev.

Olika utlysningar har olika syfte och målgrupper. Ibland riktar vi oss särskilt till vården, ibland till småföretag och ibland till samarbetsprojekt. Mer info om bedömningsprocessen finns härGenerellt prioriteras följande:

  • Projekt där parter från flera sektorer av hälso- och sjukvården medverkar, det vill säga samarbeten mellan industrin, den akademiska världen, vård och omsorg samt patienter (användare) och/eller patientorganisationer.
  • Projekt som har kommersiell potential eller på annat sätt är nyttiga.
  • Projekt som sätter människan i fokus.

För en översikt över vilka utlysningar som närmar sig deadline, sök på “Medtech4Health” på Vinnovas sida “hitta finansiering”. (Obs! Gäller inte utlysningen i samarbete med Barncancerfonden).

Tidigare utlysningar

Load More Posts

KONTAKT


Kontakta Ulla Elofsson vid frågor om Medtech4healths utlysningar: ulla.elofsson@medtech4health.se.

ÖPPNA UTLYSNINGAR


För en översikt över vilka utlysningar som närmar sig deadline, sök på “Medtech4Health” på Vinnovas sida “hitta finansiering”.

FÖR PROJEKTEN


Vi delar inte bara ut medel utan vill även stötta projekten att bli framgångsrika. Projekt som har fått finansiering i våra utlysningar får förtur till våra kurser, kan bli utvalda till extra coachning i projekt Accelerera och blir inbjudna till olika lokala och nationella träffar.

FINANSIERADE PROJEKT


Bläddra bland samtliga projekt som fått finansiering via någon av våra utlysningar.

SLUTRAPPORTERA HÄR


För alla projekt som fått medel i Medtech4Health-utlysningar finns enkät för slutrapport här.

NYHETSBREV


Säkraste sättet att hålla koll på nya utlysningar från Medtech4Health är att lämna din adress så får du information via e-post.

Klicka här för att anmäla dig