Nominera vårdpersonal till Medtech4Health Innovation Award

Av: | 2017-12-13T15:55:40+00:00 20 september 2017|Kategorier: Medtech4Health Innovation Award|Taggar:|

Hälso- och sjukvården är full av eldsjälar. En del av dessa arbetar med att förändra arbetsrutiner och förbättra för patienter med hjälp av medicinteknik. Dessa personer vill vi uppmärksamma. Därför har vi skapat Medtech4Health Innovation Award som lyfter fram de som arbetar med att implementera innovativ medicinteknik i vården. På kuppen kan vi sprida hur brett medicinteknik är. Se exempelvis förra årets finalister.

 

Prissumma 100 000 kr

Alla finalister blir intervjuade och inbjudna till en festlig prisutdelning. Vinnarna får dessutom 100 000 kronor. Bilden är från utdelningen av 2017 års pris som delades ut av statssekreterare Agneta Karlsson.

Nominera dina kollegor hela hösten

Nominering görs i ett webbformulär på prisets egen sajt. Du har hela hösten på dig att nominera pristagare till 2018 års pris men det är å andra sidan lika bra att inte skjuta upp det utan göra det redan idag. Har du kollegor som du tycker förtjänar uppmärksamhet för sitt arbete med att implementera medicinteknik i vård eller omsorg, fyll i deras namn och svara på ett par korta frågor. Givetvis går det lika bra att nominera en grupp du själv arbetar i!

Nominera här.

Sprid gärna!

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Lämna en kommentar