Mona beskuren

Varmt välkommen Mona Jonsson

Medtech4Health har fått välbehövlig förstärkning av Mona Jonsson. Tidigare i år efterlyste vi en kollega och sedan ett par veckor är Mona på plats. För många av er som läser detta är hon redan ett bekant ansikte, bland annat från arbetet med Hälsans nya verktyg. Mona är baserad i Linköping men har ett Sverigeperspektiv. Hon jobbar halvtid för Medtech4Health. I rollen som projektkoordinator ägnar hon sig bland annat åt kommunikationen med, och stödet till, de medicinteknikprojekt som fått finansiering i någon av våra utlysningar. Hon deltar också i planerande och genomförandet flera av programmets olika aktiviteter.

Vad gör du på din andra halvtid?

Jag projektleder spännande projekt på RISE forskningsinstitut inom e-hälsa och välfärdsteknik. Just nu deltar jag i projektet Stockholm Digital Care där jag hjälper företag att utveckla sina produkter och tjänster för att möta offentlighetens behov. Jag tar fram ett antal fallstudier som påvisar nyttan med e-hälsa och välfärdsteknik ur kommuners perspektiv samt ger ut RISE nyhetsbrev inom e-hälsa och välfärdsteknik varje vecka.

Vad lockade dig till Medtech4Health?

Att verka för att alla projekt inom MT4H kan dra mer nytta av varandra genom att synliggöra dem mer. Dessutom få vara med och planera alla spännande evenemang som MT4H genomför varje år såsom Medtech4Health Innovation Award, Medicinteknikdagarna, Almedalen och mycket annat.

Varmt välkommen till Medtech4Health!

Dela gärna detta!

Publicerad: 4 maj 2018

AKTUELLT


NYHETSBREV


Följ nyheter och utlysningar från Medtech4Health - prenumera på vårt nyhetsbrev.